‌      Etusivu     ‌     Esittely     ‌      Historia      ‌      Lippu      ‌      Yhteystiedot      ‌      Linkit      
 
nn
 
 

 

 

Tervehdys ampumaupseerilta!

 

Kiitokset jäsenille hyvästä suorituksesta prosenttiammunnassa. 74 suoritusta kirjattiin vuoden 2012 aikana, mikä on parempi kuin vuosikymmeniin. Pistoolisuorituksia kertyi 40, Ekoaseella 12, RK:lla 9, haulikolla 4, kiväärillä 7 ja pienoiskiväärillä 2. Jäsenmäärämme oli vuodenvaihteessa 296 maksanutta ja prosentiksi saatiin 25,3 %. Yritetään tänä vuonna vielä petrata ja huolehditaan siitä, että kaikki suoritukset tulevat kirjatuksi. Joten ilmoita ampumaupseerille heti kun käyt ampumassa ensimmäisen suorituksesi. Vain yksi suoritus jäsentä kohti vuodessa hyväksytään prosenttiampumasuoritukseksi. Kaikkiaan vuoden 2011 aikana yhdistyksemme jäseniä osallistui 19 ampumatapahtumaan ratalajeissa, ampumasuorituksia kirjattiin 46 ja toimitsijasuorituksia 11.

.

Talvikaudella lokakuun alusta huhtikuun loppuun yhdistyksen jäsenillä on mahdollisuus ampua 22 cal. pistooleilla Kontiolahden urheilukellarissa keskiviikkoisin klo 17 – 20 yhdessä Kontiolahden reserviläisten ja Kontiolahden reserviupseerien kanssa. Joka kolmas keskiviikko ammutaan yhdistysten välinen joukkuekilpailu kolmimiehisin joukkuein. Kevätkauden kilpailut ovat 9.1., 30.1. 20.2., 3.4 ja 24.4.

 

Kesäkaudella ammutaan Onttolassa johtosäännön mukaisina ampuma-aikoina ja Kontiorannassa johdetusti keskiviikkoisin klo 17 – 20. Kontiorannassa ampuminen lakkaa 30.6.2013.

 

Lisätietoja saat ampumaupseerilta Matti Kauppiselta sekä näiltä JoeRU:n että PKreservi:n nettisivuilta:

http://www.pkreservi.fi/homepage.htm

 

Ystävällisin terveisin

Matti Kauppinen

p .0407263693

 

Eko-ase

JoeRU on hankkinut EKO-aseen aktivoimaan jäseniensä ampumaharjoittelua. Tutustu asiaan klikkamalla tästä.